Ultrasound, lymfedrainage, elektrolipolyse en elektrostimulatie

Ultrasound, lymfedrainage, elektrolipolyse en elektrostimulatie

De combinatie van deze technieken blijkt uniek en zeer effectief om lokaal vetweefsel en cellulite aan te pakken. Daarnaast zorgt de behandeling ook voor extra spierstimulatie. Deze behandeling met de WAVESHAPE noemen we de Body Shape behandeling. D.m.v. 8 ULTRA pads is het mogelijk plaatselijk een cosmetische lichaamsbehandeling uit te voeren. De 8 ULTRA pads gebruiken we in combinatie met de bodywraps van Arosha. Deze zijn rijk aan actieve ingrediënten en zorgen voor een nog intensievere aanpak van cellulite en vetophopingen. Het systeem is voorgeprogrammeerd en bevat meer dan 35 standaard programma’s voor het lichaam. Het voordeel van de gecombineerde werking van ultrasound en spierstimulatie in de pads komt voort uit de lipolytische werking van ultrasound. Deze zorgt voor de vrijgave van vetten uit de vetcel en het transport naar het bloed.

De spierstimulatie (van met name de rode spiervezels) zorgt voor de verbranding van de vetten bij het samentrekken. Dit vet zou anders circuleren binnen het lichaam en vervolgens weer worden opgeslagen. Verschillende vormen van golven, frequenties, pulsen en pauzetijden kunnen zeer eenvoudig aangepast worden om een persoonlijk programma voor de klant te kunnen samenstellen. De ultrasone geluidsgolven dringen het weefsel binnen en stimuleren de lokale vetverbranding. Elektrolipolyse zorgt voor verbetering van het metabolisme (stofwisseling).

Hoofdzakelijk aanbevolen voor:

  • lokale vetmassa
  • lokale cellulite (sinaasappelhuid)
  • compacte cellulite
  • zachte cellulite
  • beginnende (Oedemateus) cellulite

Advies

Het advies is, om de Body Shape behandeling te combineren met compressietherapie om zo het lichaam te helpen de vrijgekomen afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen.
Ultrasound, lymfedrainage, elektrolipolyse en elektrostimulatie

Ultrasound

De ultrasone geluidsgolven dringen het weefsel binnen en worden omgezet in warmte en trillingen (thermisch en mechanisch effect). Dit stimuleert de lokale vetverbranding (door de triglyceride om te zetten in vetzuren en glycerol). Vet wordt door het bloedvatenstelsel getransporteerd om vervolgens als energie te dienen.

Elektrostimulatie

Elektrogolven dringen door tot in de huid, in het vetweefsel, het bindweefsel en de spiermassa en stimuleren de bloedcirculatie en de lymfestroom. Hierdoor ontstaat o.a. een betere vetverbranding en omvangvermindering.

Elektrolipolyse

Ultrasound, lymfedrainage, elektrolipolyse en elektrostimulatie

De Body Shape behandeling kan op alle lichaamsdelen (uitgezonderd vrouwenborsten) waar ophopingen van vet en vocht voorkomen worden ingezet. Elektrolipolyse zorgt voor verbetering van het metabolisme (stofwisseling) van de cel door het elektrische veld dat door de beide elektrodes wordt opgewekt. Cellulite bevindt zich op de slecht doorbloede gebieden zoals de heupen, maag, dijen en knieën. Hierop kan elektrolipolyse dus zeer effectief worden toegepast. Dit leidt tot lokale vetverbranding, verbeterde aanvoer van voedingsstoffen en verbeterde afvoer van afvalstoffen.

De behandeling duurt 30 minuten en wordt in kuurvorm aangeboden. Een kuur bestaat uit 8 behandelingen. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van het gewenste
resultaat is afhankelijk van de fase van cellulite en/of de dikte van de vetlaag.

Extra groot voordeel

De Body Shape behandeling is geen een-op-een behandeling.

Arosha Lipofit ter ondersteuning van de Ultra Body Shape behandeling