bodyshape waveshape figuurcorrectie

Nieuw bodyshape-apparaat met vier verschillende functies

Een nieuw en innovatief Body Shape apparaat! Een volledig high technology apparaat met meer dan 30 verschillende programma’s. Voor figuurcorrectie, cellulite vermindering, huidversteviging en lymfedrainage.

Innovatief, pijnloos, veilig en effectief

De combinatie van deze technieken blijkt uniek. De behandelingen zorgen voor vermindering van vetweefsel en cellulite, spierversteviging en huidversteviging. De WaveShape 2.2XL benut de synergie van verschillende elektrische golven om gericht in te werken op de meest voorkomende esthetische onvolkomenheden van de huid.

bodyshape waveshape figuurcorrectie bodyshaping

De behandeling met de WaveShape 2.2XL noemen we de Body Shape behandeling. Door middel van 8 grote pads is het mogelijk plaatselijk een cosmetische lichaamsbehandeling uit te voeren. De 8 pads gebruiken we in combinatie met de Arosha bodywraps. Deze zijn rijk aan actieve ingrediënten en zorgen voor een nog intensievere aanpak van cellulite en vetophopingen. Het systeem is voorgeprogrammeerd en bevat meer dan 35 standaard programma’s voor het lichaam. Het voordeel van de gecombineerde werking van ultrasound en spierstimulatie in de pads komt voort uit de lipolytische werking van ultrasound. Deze zorgt voor de vrijgave van vetten uit de vetcel en het transport naar het bloed.

bodyshaping waveshape figuurcorrectie afvallen

Iedere behandeling bestaat uit 4 fases. In de eerste 3 fases worden de spieren geactiveerd welke de snelle suikers en opgeslagen vetten zullen verbranden. De 4de fase is lymfedrainage. Deze drainage ondersteunt het lichaam bij het afvoeren van de afvalstoffen. De duur van een behandeling is 30 minuten. Het advies is 1 à 2 behandelingen per week in kuurverband van 8 behandelingen. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van het gewenste resultaat is afhankelijk van de fase van cellulite en/of de dikte van de vetlaag.

Alle voordelen

  • Elimineert plaatselijk overtollig vet
  • Vermindert cellulite (sinaasappelhuid)
  • Activeert het metabolisme
  • Verhoogt de vetverbranding en celuitwisseling
  • Verbetert de afvoer van afval- en gifstoffen
  • Verbetert de lymfestroom en microcirculatie
  • Stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, elastine en hyaluronzuur

Voor vragen over de WaveShape 2.2XL kunt u, natuurlijk geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.