Een zeer effectieve methode voor slankere benen en vermindering van cellulite

Compressietherapie is een behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. In combinatie met de Arosha bodywraps is compressietherapie de perfecte behandeling voor de aanpak van o.a. cellulite, oedeem en lokale vetophopingen. De Arosha bodywraps zijn rijk aan actieve ingredi├źnten welke zorgen voor een nog intensievere aanpak van vetten, cellulite en vochtophoping. Ook klachten zoals vermoeidheid en pijn in de benen zullen verminderen of zelfs verdwijnen. Compressietherapie is een manier om een minder goed functionerend lymfestelsel weer in een betere conditie te brengen. Het is een heerlijke ontspannende therapie.

Behandeling en resultaat

compressietherapie lymfestysteem
De behandeling duurt slechts 25 tot 40 minuten. In combinatie met de bodywraps van Arosha zijn gemiddeld 8 tot 16 behandelingen nodig. De behandeling zorgt voor een optimale stimulatie van bloedcirculatie en lymfesysteem. Dit resulteert in: verminderde cellulite, minder vermoeide benen en pijnklachten en meer weerstand en energie.

Het lymfestelsel

Net als de bloedbaan waarin bloed circuleert, heeft het lichaam een lymfestelsel waar lymfevocht doorheen stroomt. Maar in tegenstelling tot de bloedcirculatie is het lymfestelsel alleen een afvoerend systeem. De lymfevaten bevatten kleppen zodat het vocht niet kan terugstromen of stagneren. Het vervoer gaat van kleine vaatjes naar vele grotere vaten. Met name de oksels en de liezen bevatten grote lymfestations (de lymfeknopen). Deze lymfeknopen hebben een aantal functies waaronder filteren maar zijn ook weerstandsensoren. Een goed werkend lymfesysteem is mede bepalend voor de gezondheid en is essentieel voor een goede stofwisseling en een goede weerstand.

Voordelen Compressietherapie

1. Verwijdering van toxines.
2. Verbetering van de lymfestroom en van het immuunsysteem: het lymfestelsel vangt de toxines op en leidt ze door de naar de lymfeklieren. Het lymfestelsel werkt dus als een filter en reinigingsdienst van het lichaam en is een belangrijk onderdeel van het afweersysteem.
3. Vermindering van zwelling in het weefsel: het lichaam slankt af.
4. Voorkoming van cellulite en vermindering van cellulite ook wel sinaasappelhuid genoemd. Sinaasappelhuid kan een ongelukkig gevolg zijn van het afknellen van de lymfekanalen in voeten en handen, waardoor een goede bloedsomloop verhinderd wordt. Met bodywraps en lymfedrainage is het mogelijk om cellulite met zelfs 2 gradaties te verminderen. De anticellulite-cocktail in de bodywraps op basis van o.a. cafeïne, aescine, guarana, centella asiatica en fucus algae extract werkt in synergie. Dit zorgt voor vetafbraak en afvoer van overtollig vocht. 5. Effect van de massage: de klanten voelen als het ware een echte lichaamsmassage. Het is mogelijk om de frequentie aan te passen wat bij een handmatige massage niet altijd mogelijk is.

Voordelen

Voor u als ondernemer:
 • Een bewezen methode
 • Korte kuurtijd: slechts 4 tot 8 weken
 • Effectieve en veilige behandelinge
 • Zeer snelle terugverdientijd
 • Korte behandeltijd
 • Niet arbeidsintensief
 • Klantenbinding door lange termijn onderhoudsbehandelingen
Voor uw klanten
 • Zichtbare reductie van cellulite
 • Versneld centimeterverlies
 • Geleidelijk gladder wordende huid
 • Verhoging van de vetverbranding
 • Verbetering van bloedcirculatie en lymfestroom