Cryolipolyse is vetverwijdering door middel van het onderkoelen van vetcellen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dikte van de vetlaag. De bekende love handles, buikvet, vet op de armen, dijen en heupen kunnen nu veilig en pijnloos verminderd worden door het vet te onderkoelen.

Werking cryolipolyse

De werking is gebaseerd op het natuurlijke proces van vetverbranding door het toepassen van een nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag waardoor vet definitief verdwijnt. De vetcellen worden middels plaatselijk aangebrachte pads gedurende 35 tot 60 minuten afgekoeld. Dit gebeurt zonder het omringende weefsel te beschadigen. Cryolipolyse is dus een veilige manier om hardnekkig vet te verwijderen door de koeling van vetcellen. Na het bevriezen van de vetcellen worden deze op een natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam.

Lees verder

 

Cryolipolyse om figuurcorrectie uit te voeren

Cryolipolyse wordt bijvoorbeeld ingezet om figuurcorrectie uit te voeren. De apparatuur maakt gebruik van warmtetherapie (40 °C) en koudetherapie (-18°C). Met deze cryoapparatuur is het mogelijk om plaatselijk vet en cellulite te verminderen, de huid te verstevigen en de huid te verjongen en glad te maken. Een veilige en effectieve manier van vet verliezen waarbij het risico op bevriezing van de huid is uitgesloten. Ideaal om figuurcorrectie uit te voeren.

Lees verder

 

Cryolipolyse in combinatie met warmtetherapie

In ons assortiment beschikken wij ook over een innovatief cryolipolyse apparaat dat gebruikt maakt van warmtetherapie (40 °C) en koudetherapie (-18°C). Met deze apparatuur is het mogelijk om plaatselijk vet en cellulite te verminderen, de huid te verstevigen en de huid te verjongen en glad te maken. Een veilige en effectieve manier van vet verliezen waarbij het risico op bevriezing van de huid is uitgesloten.

Lees verder

 

Overzicht apparatuur voor cryolipolyse

In het onderstaande overzicht vindt u alle verschillende apparaten die wij op dit moment in ons assortiment hebben om cryolipolyse uit te voeren. Voor vragen over deze apparaten, de behandelmethodes of opleidingen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

 

Cryo Plus, -18°C tot 40°C

cryolipolyse cryotherapie coolsculpting cryoplus

Aanpak cellulite

Cryo

Figuur-correctie

Omvang-vermindering

CRYO4 nieuwe cryo techniek

Cryo

Figuur-correctie

Omvang-vermindering