Wij leveren diverse types cryoapparatuur om cryolipolyse uit te voeren. Door gebruik te maken van onze meer dan 20 jaar durige ervaring in het leveren van gespecialiseerde apparatuur voor salons, zijn wij in staat om op de juiste te adviseren over de verschillende mogelijkheden van cryoapparatuur.

Werking cryoapparatuur

De werking van cryoapparatuur is gebaseerd op het natuurlijke proces van vetverbranding door het toepassen van een nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag waardoor vet definitief verdwijnt. De vetcellen worden middels plaatselijk aangebrachte pads gedurende 35 tot 60 minuten afgekoeld. Dit gebeurt zonder het omringende weefsel te beschadigen. Eén XL pad bedekt de buik, maag en flanken! Het koelelement aan de binnenzijde van de pad maakt direct contact met de huid, er is dus geen isolatielaag zoals stof of een gelpad. Door het koelelement stroomt een vloeistof met een constante temperatuur van -5 of 0 °C. Deze vloeistof wordt door een ingenieus systeem afgekoeld, gemonitord en gecontroleerd. Deze techniek, ook wel cryolipolyse genoemd is een veilige wijze om vet op een effectieve manier te verwijderen.

Lees verder

 

Cryoapparatuur met koude- en warmtewerking

Er is ook cryoappatuur beschikbaar die gebruik maakt van warmtetherapie (40 °C) en koudetherapie (-18°C). Met deze cryoapparatuur is het mogelijk om plaatselijk vet en cellulite te verminderen, de huid te verstevigen en de huid te verjongen en glad te maken. Een veilige en effectieve manier van vet verliezen waarbij het risico op bevriezing van de huid is uitgesloten.

Lees verder

 

Overzicht cryoapparatuur

In het onderstaande overzicht vindt u alle verschillende cryoapparaten die wij op dit moment in ons assortiment hebben. Voor vragen over deze cryoapparatuur, de behandelmethodes of opleidingen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

 

Cryo Plus, -18°C tot 40°C

cryolipolyse cryotherapie coolsculpting cryoplus

Aanpak cellulite

Cryo

Figuur-correctie

Omvang-vermindering

CRYO4 nieuwe cryo techniek

Cryo

Figuur-correctie

Omvang-vermindering