Wij bieden behandelmethodes waarmee uw klanten gewicht kunnen verliezen in uw salon. Onze jarenlange ervaring in het leveren van diverse soorten apparatuur voor behandelmethodes door heel Nederland op het gebied van gewicht verliezen, maakt ons het aangewezen adres als u op zoekt bent naar professionele apparatuur voor uw salon.

Verschillende methodes om gewicht te verliezen

Gewicht verliezen kan op verschillende manieren gerealiseerd worden door verschillende behandelmethodes. Voor al deze verschillende behandelmethodes zijn apparaten ontwikkeld zodat uw klanten gewicht kunnen verliezen op een eenvoudige en snelle wijze.

 

Behandelmethode voor het verliezen van gewicht door middel van cryolipolyse

Eén van de methodes die gebruikt wordt om gewicht te verliezen is cryolipolyse. Deze apparatuur maakt gebruik van warmtetherapie (40 °C) en koudetherapie (-18°C). Met deze cryoapparatuur is het mogelijk om plaatselijk vet en cellulite te verminderen, de huid te verstevigen en de huid te verjongen en glad te maken. Een veilige en effectieve manier van vet verliezen waarbij het risico op bevriezing van de huid is uitgesloten. Ideaal om het afvallen van uw klanten te bevorderen.

Lees verder

 

Behandelmethode voor het verliezen van gewicht met infrarood en toermalijn

De AVI-SLIM is een revolutionaire organische infrarood- en toermalijntherapie die het lichaam transpiratie laat produceren. Hierdoor maakt deze therapie het mogelijk om te zuiveren, regenereren en slanker te worden en het lichaam in balans te brengen of te houden. Tot 800 kcal verbruik in slechts 40 minuten. Lekker liggen, heerlijk ontspannen en genieten van de totale infrarood helende warmte rondom. Dit kan met de AVI-SLIM; door middel van infrarood- en toermalijntherapie, een traditionele Japanse methode met moderne technologie.

Lees verder

 

Behandelmethode voor het verliezen van gewicht met compressietechniek in combinatie met infrarood

Compressietherapie is een behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen. Compressietherapie is een manier om een minder goed functionerend lymfestelsel weer in een betere conditie te brengen. Het is een heerlijke ontspannende therapie. Het luchtdrukpak van de DL1200 IR beschikt over een geïntegreerd infraroodsysteem (IR). Het systeem verbetert het metabolisme, de bloedcirculatie en activeert de vetstofwisseling bij 40°C.

Lees verder

 

Overzicht apparatuur voor behandelmethodes voor verliezen van gewicht

In het onderstaande overzicht vindt u alle verschillende apparaten die wij op dit moment in ons assortiment hebben om gewicht te verliezen via verschillende behandelmethodes uit te voeren. Voor vragen over deze apparaten, de behandelmethodes of opleidingen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

 

EMS Reshape spierstimulatie

spierstimulatie ems tonificatie

Figuur-correctie

Spieropbouw

Cryo Plus, -18°C tot 40°C

cryolipolyse cryotherapie coolsculpting cryoplus

Aanpak cellulite

Cryo

Figuur-correctie

Omvang-vermindering

CRYO4 nieuwe cryo techniek

Cryo

Figuur-correctie

Omvang-vermindering

LIPOZERO, 5 in 1 apparaat

afslankapparaat lipozero

Aanpak cellulite

Figuur-correctie

Huid-versteviging

Omvang-vermindering

WaveShape 2.2XL

bodyshaping waveshape figuurcorrectie

Aanpak cellulite

Figuur-correctie

Huid-versteviging

Spieropbouw

Acoustic Wave Therapy

Aanpak cellulite

Figuur-correctie

Styku: 3D Bodyscanner

Figuur-correctie

Meten

DL1200 IR / Compressie

compressietherapie infrarood therapie afvallen

Aanpak cellulite

Figuur-correctie

WAVESHAPE / 4 in 1

Aanpak cellulite

Figuur-correctie

Huid-versteviging