Wij leveren apparatuur om behandelingen voor bodyshaping uit te voeren bijvoorbeeld voor het verminderen van lichaamsomvang, afname van buikvet en het verzorgen van spieropbouw en spierversterking. Als u op zoek bent naar apparatuur om klanten te behandelen die op zoek zijn naar hun ideale figuur, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Verschillende methodes voor bodyshaping

Bodyshaping kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Aan hand van de wensen van uw klanten zijn er verschillende apparaten beschikbaar om figuurcorrectie uit te voeren. De apparatuur om deze behandelingen om figuurcorrectie te realiseren zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle geldende voorschriften.

Lees verder

 

Bodyshaping door middel van cryolipolyse

Eén van de methodes die gebruikt wordt om figuurcorrectie uit te voeren is cryolipolyse. Deze apparatuur maakt gebruik van warmtetherapie (40 °C) en koudetherapie (-18°C). Met deze cryoapparatuur is het mogelijk om plaatselijk vet en cellulite te verminderen, de huid te verstevigen en de huid te verjongen en glad te maken. Een veilige en effectieve manier van vet verliezen waarbij het risico op bevriezing van de huid is uitgesloten. Ideaal om figuurcorrectie uit te voeren.

Lees verder

 

Bodyshaping door middel van combinatie van technieken

De combinatie van deze technieken blijkt uniek voor bodyshaping. De behandelingen zorgen voor vermindering van vetweefsel en cellulite, spierversteviging en huidversteviging. De WaveShape 2.2XL benut de synergie van verschillende elektrische golven om gericht in te werken op de meest voorkomende esthetische onvolkomenheden van de huid.

Iedere behandeling bestaat uit 4 fases. In de eerste 3 fases worden de spieren geactiveerd welke de snelle suikers en opgeslagen vetten zullen verbranden. De 4de fase is lymfedrainage. Deze drainage ondersteunt het lichaam bij het afvoeren van de afvalstoffen. De duur van een behandeling is 30 minuten. Het advies is 1 à 2 behandelingen per week in kuurverband van 8 behandelingen. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van het gewenste resultaat is afhankelijk van de fase van cellulite en/of de dikte van de vetlaag.

Lees verder

 

Bodyshaping door middel van akoestische drukgolven

Akoestische drukgolven zijn geluidsgolven met een hogere druk dan de omgevingsdruk. Geluidsgolven worden vaak ingezet bij medische toepassingen: bijvoorbeeld om nierstenen te vergruizen en om peesontstekingen en schoudercalcificaties op te lossen. Ook voor figuurcorrectie bieden akoestische drukgolven veel mogelijkheden.

Lees verder

 

Overzicht apparatuur voor Bodyshaping

In het onderstaande overzicht vindt u alle verschillende apparaten die wij op dit moment in ons assortiment hebben om figuurcorrectie uit te voeren. Voor vragen over deze apparaten, de behandelmethodes of opleidingen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

 

EMS Reshape spierstimulatie

spierstimulatie ems tonificatie

Figuur-correctie

Spieropbouw

Cryo Plus, -18°C tot 40°C

cryolipolyse cryotherapie coolsculpting cryoplus

Aanpak cellulite

Cryo

Figuur-correctie

Omvang-vermindering

CRYO4 nieuwe cryo techniek

Cryo

Figuur-correctie

Omvang-vermindering

LIPOZERO, 5 in 1 apparaat

afslankapparaat lipozero

Aanpak cellulite

Figuur-correctie

Huid-versteviging

Omvang-vermindering

WaveShape 2.2XL

bodyshaping waveshape figuurcorrectie

Aanpak cellulite

Figuur-correctie

Huid-versteviging

Spieropbouw

Acoustic Wave Therapy

Aanpak cellulite

Figuur-correctie

Styku: 3D Bodyscanner

Figuur-correctie

Meten

DL1200 IR / Compressie

compressietherapie infrarood therapie afvallen

Aanpak cellulite

Figuur-correctie

WAVESHAPE / 4 in 1

Aanpak cellulite

Figuur-correctie

Huid-versteviging