Wij leveren diverse soorten apparatuur om behandelingen met lymfdrainage mogelijk te maken. Onze jarenlange ervaring van apparatuur voor lymfdrainage, maakt ons het aangewezen adres voor de levering en advisering in deze apparatuur.

Werking lymfdrainage apparatuur

Lymfedrainage is een behandelmethode die gericht is op verhoging van de transportcapaciteit van het lymfestelsel. Door middel van de lymfdrainage apparatuur kan het vocht verplaatst worden naar gebieden in het lichaam waar het lymfesysteem nog intact is, zodat het daar vandaan in de circulatie kan worden opgenomen.

Lees verder

 

Apparatuur lymfdrainage met geluid

De oscillerende (trillende) akoestische golven worden op het lichaam toegediend: het bindweefsel wordt elastischer en de stevigheid van de epidermis neemt toe. De bloedcirculatie in het weefsel verbetert aanzienlijk. De collageenproductie wordt gestimuleerd.

Lees verder

 

Lymfdrainage met infrarood en compressie

Compressietherapie is een behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen. In combinatie met de bodywraps van Arosha is compressietherapie de perfecte behandeling voor de aanpak van o.a. cellulite, oedeem en lokale vetophopingen. Deze bodywraps zijn rijk aan actieve ingrediƫnten welke zorgen voor een nog intensievere aanpak van vetten, cellulite en vochtophoping.

Lees verder

 

Overzicht apparatuur voor lymfdrainage

Naast bovenstaande afslankmethodes zijn er nog meer appraten beschikbaar waarmee lymfdrainage mogelijk is. Voor vragen over deze apparatuur, de behandelmethodes of opleidingen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op