Als op zoek bent naar apparatuur om lichaamsbehandelingen aan te bieden in uw salon, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen diverse soorten apparatuur aan om lichaamsbehandelingen uit te voeren, maar kunnen u door onze jarenlange ervaring op de juiste wijze informeren over de verschillende behandelmethodes.

Multifunctionele apparatuur lichaamsbehandelingen

De LIPOZERO is een apparaat dat zowel voor het gezicht als voor lichaamsbehandelingen gebruikt kan worden. Het apparaat maakt het mogelijk om plaatselijk vet- en cellulite te verminderen en de huid te verstevigen. De behandelingen die uitgevoerd kunnen worden met dit apparaat, hebben een positief effect op de huid, de bloedvaten, het bindweefsel, de vetcellen en de spieren. Dit heeft als resultaat dat de huid gladder wordt, de elasticiteit verbetert en uw figuur plaatselijk wordt gecorrigeerd.

Lees verder

 

Apparatuur lichaamsbehandelingen voor huidversteviging

EMslim is de meest geavanceerde en intensieve elektrische spierstimulator in de geschiedenis. De gestimuleerde spieren zorgen voor een verhoogde bloedcirculatie en voor verbranding van calorieen. Tevens draagt deze stimulatie bij aan een verhoogde spieropbouw terwijl er vet wordt verbrand.

Lees verder

 

Apparatuur lichaamsbehandelingen voor figuurcorrectie

De spierstimulatie (van met name de rode spiervezels) zorgt voor de verbranding van de vetten bij het samentrekken tijdens deze lichaamsbehandeling. Dit vet zou anders circuleren binnen het lichaam en vervolgens weer worden opgeslagen. Verschillende vormen van golven, frequenties, pulsen en pauzetijden kunnen zeer eenvoudig aangepast worden om een persoonlijk programma voor de klant te kunnen samenstellen. De ultrasone geluidsgolven dringen het weefsel binnen en stimuleren de lokale vetverbranding. Elektrolipolyse zorgt voor verbetering van het metabolisme (stofwisseling).

Lees verder

 

Overzicht apparatuur lichaamsbehandelingen

Naast bovenstaande apparatuur zijn er nog meer apparaten beschikbaar die andere methodes bieden of een combinatie van verschillende methodes. In het onderstaande overzicht vindt u alle verschillende apparaten die wij op dit moment in ons assortiment hebben om lichaamsbehandelingen te realiseren. Voor vragen over deze apparatuur, de behandelmethodes of opleidingen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op