Als op zoek bent naar apparatuur om behandelingen aan te bieden in uw salon om huidversteviging te realiseren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen diverse soorten apparatuur aan om huidversteviging uit te voeren, maar kunnen u door onze jarenlange ervaring op de juiste wijze informeren over behandelmethodes.

Multifunctionele apparatuur huidversteviging

De LIPOZERO is een apparaat dat zowel voor het gezicht als voor het lichaam gebruikt kan worden. Het apparaat maakt het mogelijk om plaatselijk vet- en cellulite te verminderen en de huid te verstevigen. De behandelingen die uitgevoerd kunnen worden met dit apparaat, hebben een positief effect op de huid, de bloedvaten, het bindweefsel, de vetcellen en de spieren. Dit heeft als resultaat dat de huid gladder wordt, de elasticiteit verbetert en uw figuur plaatselijk wordt gecorrigeerd.

Lees verder

 

Huidversteviging met apparatuur door middel van combinatie van technieken

De combinatie van deze technieken blijkt uniek. De behandelingen zorgen voor vermindering van vetweefsel en cellulite, spierversteviging en huidversteviging. De WaveShape 2.2XL benut de synergie van verschillende elektrische golven om gericht in te werken op de meest voorkomende esthetische onvolkomenheden van de huid.

Iedere behandeling bestaat uit 4 fases. In de eerste 3 fases worden de spieren geactiveerd welke de snelle suikers en opgeslagen vetten zullen verbranden. De 4de fase is lymfedrainage. Deze drainage ondersteunt het lichaam bij het afvoeren van de afvalstoffen. De duur van een behandeling is 30 minuten. Het advies is 1 à 2 behandelingen per week in kuurverband van 8 behandelingen. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van het gewenste resultaat is afhankelijk van de fase van cellulite en/of de dikte van de vetlaag.

Lees verder

 

Apparatuur met een combinatie van technieken voor huidversteviging

De spierstimulatie (van met name de rode spiervezels) zorgt voor de verbranding van de vetten bij het samentrekken. Ideaal om als apparatuur te gebruiken om de huid te verstevigen. Dit vet zou anders circuleren binnen het lichaam en vervolgens weer worden opgeslagen. Verschillende vormen van golven, frequenties, pulsen en pauzetijden kunnen zeer eenvoudig aangepast worden om een persoonlijk programma voor de klant te kunnen samenstellen. De ultrasone geluidsgolven dringen het weefsel binnen en stimuleren de lokale vetverbranding. Elektrolipolyse zorgt voor verbetering van het metabolisme (stofwisseling).

Lees verder

 

Overzicht apparatuur huidversteviging

Naast bovenstaande apparatuur zijn er nog meer apparaten beschikbaar die andere methodes bieden of een combinatie van verschillende methodes. In het onderstaande overzicht vindt u alle verschillende apparaten die wij op dit moment in ons assortiment hebben om huidversteviging te realiseren. Voor vragen over deze apparatuur, de behandelmethodes of opleidingen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

 

LIPOZERO, 5 in 1 apparaat

afslankapparaat lipozero

Aanpak cellulite

Figuur-correctie

Huid-versteviging

Omvang-vermindering

WaveShape 2.2XL

bodyshaping waveshape figuurcorrectie

Aanpak cellulite

Figuur-correctie

Huid-versteviging

Spieropbouw

WAVESHAPE / 4 in 1

Aanpak cellulite

Figuur-correctie

Huid-versteviging