Wij leveren apparatuur waarmee het mogelijk is om elektrostimulatie uit te voeren. Elektrogolven dringen door tot in de huid, in het vetweefsel, het bindweefsel en de spiermassa en stimuleren de bloedcirculatie en de lymfestroom. Hierdoor ontstaat o.a. een betere vetverbranding en omvangvermindering.

Apparatuur elektrostimulatie

De combinatie van deze technieken blijkt uniek. De behandelingen zorgen voor vermindering van vetweefsel en cellulite, spierversteviging en huidversteviging. De WaveShape 2.2XL benut de synergie van verschillende elektrische golven om gericht in te werken op de meest voorkomende esthetische onvolkomenheden van de huid.

Iedere behandeling bestaat uit 4 fases. In de eerste 3 fases worden de spieren geactiveerd welke de snelle suikers en opgeslagen vetten zullen verbranden. De 4de fase is lymfedrainage. Deze drainage ondersteunt het lichaam bij het afvoeren van de afvalstoffen. De duur van een behandeling is 30 minuten. Het advies is 1 à 2 behandelingen per week in kuurverband van 8 behandelingen. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van het gewenste resultaat is afhankelijk van de fase van cellulite en/of de dikte van de vetlaag.

Lees verder
 

Apparatuur elektrostimulatie in combinatie met andere technieken

De combinatie van deze technieken in de apparatuur voor elektrostimulatie blijkt uniek en zeer effectief om lokaal vetweefsel en cellulite aan te pakken. Daarnaast zorgt de behandeling ook voor extra spierstimulatie. Deze behandeling met de WAVESHAPE noemen we de Body Shape behandeling. D.m.v. 8 ULTRA pads is het mogelijk plaatselijk een cosmetische lichaamsbehandeling uit te voeren. De 8 ULTRA pads gebruiken we in combinatie met de bodywraps van Arosha. Deze zijn rijk aan actieve ingrediënten en zorgen voor een nog intensievere aanpak van cellulite en vetophopingen. Het systeem is voorgeprogrammeerd en bevat meer dan 35 standaard programma’s voor het lichaam. Het voordeel van de gecombineerde werking van ultrasound en spierstimulatie in de pads komt voort uit de lipolytische werking van ultrasound. Deze zorgt voor de vrijgave van vetten uit de vetcel en het transport naar het bloed.

Lees verder

 

Heeft u vragen over apparatuur voor elektrostimulatie?

Voor vragen over deze apparatuur, de behandelmethodes of opleidingen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op