Wij leveren apparatuur waarmee het mogelijk is om elektrolipolyse uit te voeren. Het is één van de verschillende mogelijkheden om lichaamsvet te verwijderen zonder bijwerken. Elektrolipolyse heeft een positieve werking op vocht- en vetophopingen. Deze behandelmethode zorgt ervoor dat de huid verwarmd wordt en dat verouderdere cellen kapot worden gemaakt. Het bereikt de diepere huidlagen waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd.

Apparatuur elektrolipolyse in combinatie met andere technieken

De combinatie van deze technieken in de apparatuur voor elektrolipolyse blijkt uniek en zeer effectief om lokaal vetweefsel en cellulite aan te pakken. Daarnaast zorgt de behandeling ook voor extra spierstimulatie. Deze behandeling met de WAVESHAPE noemen we de Body Shape behandeling. D.m.v. 8 ULTRA pads is het mogelijk plaatselijk een cosmetische lichaamsbehandeling uit te voeren. De 8 ULTRA pads gebruiken we in combinatie met de bodywraps van Arosha. Deze zijn rijk aan actieve ingrediënten en zorgen voor een nog intensievere aanpak van cellulite en vetophopingen. Het systeem is voorgeprogrammeerd en bevat meer dan 35 standaard programma’s voor het lichaam. Het voordeel van de gecombineerde werking van ultrasound en spierstimulatie in de pads komt voort uit de lipolytische werking van ultrasound. Deze zorgt voor de vrijgave van vetten uit de vetcel en het transport naar het bloed.

Lees verder

 

Heeft u vragen over apparatuur voor elektrolipolyse?

Voor vragen over deze apparatuur, de behandelmethodes of opleidingen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op