Geen uitputtende sportsessies, geen strenge diëten maar toch afslanken. Met elektrische spierstimulatie is het mogelijk. Met de EMS Reshape kan men op verantwoorde wijze en met weinig tijd veel bereiken. De behandelingen zijn zeer geschikt als men niet mag, wilt of kan sporten.

Spieropbouw zonder inspanning of belasting

Met de EMS Reshape raakt men op een snelle en verantwoorde wijze de nodige centimeters kwijt. In deze individuele behandeling verbrandt men in korte tijd overtollig vet en worden tegelijkertijd de spieren versterkt. Een behandeling duurt ca. 30 minuten en geeft een zeer goed resultaat en is te vergelijken met 2 uur sporten. Het beste resultaat wordt bereikt met een totale kuur van 10 behandelingen. Dit kan in 5 weken.

Lees verder

 

Heeft u vragen over apparatuur voor elektrische spierstimulatie?

Voor vragen over deze apparatuur, de behandelmethodes of opleidingen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Met deze behandeling wordt juist op de specifieke probleemgebieden van het lichaam behandeld. Afhankelijk van het soort behandeling wordt er een impuls naar de spieren gestuurd, die er voor zorgt dat er een samentrekking van de spier plaatsvindt.

De energie die hiervoor nodig is moet de spier zelf leveren, waardoor uiteindelijk de spier niet alleen steviger wordt, maar ook vet wordt afgebroken. In combinatie met een van de voedingsprogramma`s en advies bereikt men nog sneller het gewenste resultaat.

Neem contact op