Cellulite wordt ook wel sinaasappelhuid genoemd. Het ontstaat wanneer het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel toeneemt. Hierdoor wordt een vernauwing van de bloedvaten veroorzaakt. Bij een slechte bloedcirculatie en/of een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd. Het bindweefsel verhardt en er ontstaat een bobbelige huid die bovendien putjes vertoont, de zogenaamde sinaasappelhuid. Cellulite komt vooral voor op de billen en de bovenbenen, maar kan in sommige gevallen ook op de buik of zelfs de bovenarmen voorkomen. De benaming cellulite wordt ook wel eens verward met cellulitis, wat een ontsteking van de huid door een infectie is.

Multifunctionele apparatuur anti cellulite

De LIPOZERO is een apparaat dat zowel voor het gezicht als voor het lichaam gebruikt kan worden. Het apparaat maakt het mogelijk om plaatselijk vet- en cellulite te verminderen en de huid te verstevigen. De behandelingen die uitgevoerd kunnen worden met dit apparaat, hebben een positief effect op de huid, de bloedvaten, het bindweefsel, de vetcellen en de spieren. Dit heeft als resultaat dat de huid gladder wordt, de elasticiteit verbetert en uw figuur plaatselijk wordt gecorrigeerd.

Lees verder

 

Cryolipolyse apparatuur om cellulite te verminderen

De Cryo Plus is een innovatief cryolipolyse apparaat dat gebruikt maakt van warmtetherapie (40 °C) en koudetherapie (-18°C). Met deze apparatuur is het mogelijk om plaatselijk vet en cellulite te verminderen, de huid te verstevigen en de huid te verjongen en glad te maken. Een veilige en effectieve manier van vet verliezen waarbij het risico op bevriezing van de huid is uitgesloten.

Lees verder

 

Apparatuur met acoustiek om cellulite aan te pakken

Acoustic Wave Therapy (AWT) vermindert plaatselijk hardnekkkige celulite, verbetert de huidelasticiteit en zorgt voor een diepe weefselmassage. AWT heeft een positief effect op de huid, de bloedvaten, het bindweefsel, de vetcellen en de spieren.

Lees verder

 

Overzicht anti cellulite apparatuur

Naast bovenstaande apparatuur zijn er nog meer apparaten beschikbaar die andere methodes bieden of een combinatie van verschillende methodes. In het onderstaande overzicht vindt u alle verschillende apparaten die wij op dit moment in ons assortiment hebben om cellulite aan te pakken. Voor vragen over deze apparatuur, de behandelmethodes of opleidingen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

 

Cryo Plus, -18°C tot 40°C

cryolipolyse cryotherapie coolsculpting cryoplus

Aanpak cellulite

Cryo

Figuur-correctie

Omvang-vermindering

LIPOZERO, 5 in 1 apparaat

afslankapparaat lipozero

Aanpak cellulite

Figuur-correctie

Huid-versteviging

Omvang-vermindering

WaveShape 2.2XL

bodyshaping waveshape figuurcorrectie

Aanpak cellulite

Figuur-correctie

Huid-versteviging

Spieropbouw

Acoustic Wave Therapy

Aanpak cellulite

Figuur-correctie

AVI-SLIM / Infraroodtherapie

Aanpak cellulite

Gewichts-verlies

Omvang-vermindering

DL1200 IR / Compressie

compressietherapie infrarood therapie afvallen

Aanpak cellulite

Figuur-correctie

WAVESHAPE / 4 in 1

Aanpak cellulite

Figuur-correctie

Huid-versteviging