Wij bieden diverse apparaten die afvallen met behulp van infrarood mogelijk maken. Infraroodstraling is onzichtbaar voor het menselijk oog, maar door de huid waarneembaar wegens haar warmtewerking. Afvallen met infrarood wordt bereikt doordat het lichaam de extra warmte kwijt raakt door extra calorieën te verbranden en af te koelen door te zweten.

Combinatie van beweging en infrarood warmte

Door de infrarood straling wordt de kerntemperatuur van het lichaam verhoogd en de ontgifting gestimuleerd. Een verhoogde bloedcirculatie draagt eveneens bij aan het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam, waardoor de huid diep gereinigd wordt. Bovendien zorgt infrarood voor meer aanmaak van collageen dat de huid van stevigheid voorziet. Daarnaast is bewezen dat infrarood kan bijdragen aan pijnbestrijding, (b.v. bij spierreuma, artrose en Multiple Sclerose (MS), mits de gezondheid het toelaat), herstel van sportblessures en meer.
 
Lees verder
 

Afvallen met infrarood en toermalijn

De AVI-SLIM is een revolutionaire organische infrarood- en toermalijntherapie die het lichaam transpiratie laat produceren. Hierdoor maakt deze therapie het mogelijk om te zuiveren, regenereren en slanker te worden en het lichaam in balans te brengen of te houden. Tot 800 kcal verbruik in slechts 40 minuten.
 
Lees verder
 

Afvallen met infrarood en compressie

Compressietherapie is een behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen. In combinatie met de bodywraps van Arosha is compressietherapie de perfecte behandeling voor de aanpak van o.a. cellulite, oedeem en lokale vetophopingen. Deze bodywraps zijn rijk aan actieve ingrediënten welke zorgen voor een nog intensievere aanpak van vetten, cellulite en vochtophoping.

Compressietherapie is een manier om een minder goed functionerend lymfestelsel weer in een betere conditie te brengen. Het is een heerlijke ontspannende therapie. Het luchtdrukpak van de DL1200 IR beschikt over een geïntegreerd infraroodsysteem (IR). Het systeem verbetert het metabolisme, de bloedcirculatie en activeert de vetstofwisseling bij 40°C.
 
Lees verder
 

Overzicht infrarood apparatuur voor afvallen

Wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn voor apparatuur om infrarood-behandelingen uit te voeren om afvallen te realiseren? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.
 
Neem contact op