Wij leveren apparaten waarmee u klanten kunnen afvallen in uw salon. Onze jarenlange ervaring in het leveren van diverse soorten apparatuur door heel Nederland op het gebied van afvallen en figuurcorrectie, maakt ons het aangewezen adres als u op zoekt bent naar professionele apparatuur voor uw salon.

Verschillende methodes om afvallen te realiseren

AFvallen kan op verschillende manieren gerealiseerd worden door verschillende behandelmethodes. Voor al deze verschillende behandelmethodes zijn apparaten ontwikkeld zodat uw klanten kunnen afvallen op een eenvoudige en snelle wijze.

 

AFvallen door middel van cryolipolyse

Eén van de methodes die gebruikt wordt om afvallen te realiseren is cryolipolyse. Deze apparatuur maakt gebruik van warmtetherapie (40 °C) en koudetherapie (-18°C). Met deze cryoapparatuur is het mogelijk om plaatselijk vet en cellulite te verminderen, de huid te verstevigen en de huid te verjongen en glad te maken. Een veilige en effectieve manier van vet verliezen waarbij het risico op bevriezing van de huid is uitgesloten. Ideaal om het afvallen van uw klanten te bevorderen.

Lees verder

 

Afvallen met infrarood en toermalijn

De AVI-SLIM is een revolutionaire organische infrarood- en toermalijntherapie die het lichaam transpiratie laat produceren. Hierdoor maakt deze therapie het mogelijk om te zuiveren, regenereren en slanker te worden en het lichaam in balans te brengen of te houden. Tot 800 kcal verbruik in slechts 40 minuten. Lekker liggen, heerlijk ontspannen en genieten van de totale infrarood helende warmte rondom. Dit kan met de AVI-SLIM; door middel van infrarood- en toermalijntherapie, een traditionele Japanse methode met moderne technologie.

Lees verder

 

Afvallen door middel van akoestische drukgolven

Akoestische drukgolven zijn geluidsgolven met een hogere druk dan de omgevingsdruk. Geluidsgolven worden vaak ingezet bij medische toepassingen: bijvoorbeeld om nierstenen te vergruizen en om peesontstekingen en schoudercalcificaties op te lossen. Ook voor figuurcorrectie bieden akoestische drukgolven veel mogelijkheden.

Lees verder

 

Overzicht apparatuur voor afvallen

In het onderstaande overzicht vindt u alle verschillende apparaten die wij op dit moment in ons assortiment hebben om afvallen uit te voeren. Voor vragen over deze apparaten, de behandelmethodes of opleidingen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

 

EMS Reshape spierstimulatie

spierstimulatie ems tonificatie

Figuur-correctie

Spieropbouw

Cryo Plus, -18°C tot 40°C

cryolipolyse cryotherapie coolsculpting cryoplus

Aanpak cellulite

Cryo

Figuur-correctie

Omvang-vermindering

CRYO4 nieuwe cryo techniek

Cryo

Figuur-correctie

Omvang-vermindering

LIPOZERO, 5 in 1 apparaat

afslankapparaat lipozero

Aanpak cellulite

Figuur-correctie

Huid-versteviging

Omvang-vermindering

WaveShape 2.2XL

bodyshaping waveshape figuurcorrectie

Aanpak cellulite

Figuur-correctie

Huid-versteviging

Spieropbouw

Acoustic Wave Therapy

Aanpak cellulite

Figuur-correctie

Styku: 3D Bodyscanner

Figuur-correctie

Meten

DL1200 IR / Compressie

compressietherapie infrarood therapie afvallen

Aanpak cellulite

Figuur-correctie

WAVESHAPE / 4 in 1

Aanpak cellulite

Figuur-correctie

Huid-versteviging