Styku: best beoordeelde 3D-bodyscanner

Styku is een 3d bodyscanner die het lichaam reconstrueert in 3D en laat zien hoe het lichaam in de loop van de tijd verandert.

Snel en niet intensieve 3d bodyscanner

De 3D bodyscanner maakt gebruik van onschadelijk infrarood licht. Dit duurt slechts 35 seconden. Na de scan verschijnt op de laptop het rapport met resultaten van de taille, heupen, lichaamsvet en medische details. Zie vetverlies, verbrande calorieën en activiteitsniveaus na verloop van tijd.

3d bodyscanner styku

Digitale meetanalyse

Met de Styku is het mogelijk om op een accurate manier het gehele lichaam digitaal op te meten.

Vetanalyse

Styku gebruikt bekende omtrekmethoden om lichaamsvet rechtstreeks te meten aan de hand van taille-, heup- en andere omvangmetingen. Styku Fat% is een precieze en betrouwbare manier om de vet- en vetmassa te berekenen.

Risicoanalyse

Gebruik het Styku Fat% om gezondheidsrisico’s te bepalen in vergelijking met anderen binnen het geslacht en de leeftijdsgroep van uw klanten.

Fitness doelstelling

Stel een persoonlijk fitnessplan op om te voldoen aan de wensen van uw klanten. Gebruik de schuifregelaar om te bepalen hoeveel vet uw klant zou willen verliezen en hoevaak uw klant hiervoor wil gaan sporten. Aan de hand van deze gegevens berekent het systeem automatisch een streefdatum.

Calorie analyse

Met behulp van de fundamentele behoefte berekent Styku de nodige calorieafname van een gebruiker om zijn of haar gewenste vetverlies te bereiken.

Full body scan

3d bodyscan bodyscanner
De objectieve feedback die de Styku-scanner geeft als 3d bodyscanner is onafhankelijk van het persoonlijke doel dat klanten nastreven. Professionals kunnen de 3D-bodyscan gebruiken om veranderingen in het silhouet te markeren en om nieuwe persoonlijke doelen vast te stellen. Aan de hand van de lichaamsmetingen wordt met een ongeloo ijke hoge precisie het lichaamsvet aangegeven.Uit de volledige bodyscan kan bijvoorbeeld blijken dat een klant naast gewichtsverlies ook moet werken aan de lichaamsbouw en het versterken van de spieren. Ook voor deze klanten is de Styku-scanner een uitkomst. Met behulp van de Styku-scanner kunnen ook zij de ontwikkelingen van hun lichaam volgen en zien hoe zij dichter bij hun persoonlijke doel komen.

Draaiplateau

Het automatische draaiplateau van de 3d bodyscanner draait 360° rond om een volledige scan van het lichaam te verkrijgen. Binnen 30 tot 40 seconden verschijnt de volledige scan op het beeldscherm. Het draaiplateau kan een gewicht dragen van maximaal 250 kg en is voorzien van een vierpunts weegschaal. Met deze weeg- schaal wordt niet alleen het lichaamsgewicht gemeten, maar ook het zwaartepunt van het lichaam.