Tanita BC545N

Geplaatst door & opgeslagen onder Occasions.

De Tanita BC545N Weegschaal beschikt over een los kleurendisplay. Binnen 15 seconden wordt een lichaamsanalyse uitgevoerd die makkelijk is af te lezen op het grote grafische display. De Tanita BC545N is een multifunctionele personenweegschaal. De personenweegschaal met impedantiemeter van Tanita is een product dat compleet en in detail de parameters voor het lichaam weergeeft. Deze… Read more »

Weegschaal ACCUNIQ BC380

Geplaatst door & opgeslagen onder Occasions.

EEN PROFESSIONELE BODY COMPOSITION ANALYZER (WEEGSCHAAL) MET QR CODE De nieuwste generatie in Body Composition Analyzer (weegschaal), de BC380. Deze weegschaal levert klinisch nauwkeurige weegresultaten in minder dan 1 minuut. ACCUNIQ Software Deze gebruiksvriendelijke gegevensbeheer- software is ontworpen om klantresultaten bij te houden en alle gegevens in een handig formaat te beheren. Het kan worden… Read more »

AVI-SLANK Shakes & Groene thee

Geplaatst door & opgeslagen onder Occasions.

GEMAKKELIJK, LEKKER EN BETAALBAAR! AVI-SLANK eiwitshakes De shakes helpen om op een efficiënte manier gewicht te verliezen en zijn ideaal ter ondersteuning van gewichtsbehoud. De shakes zijn erg lekker waardoor het dieet gemakkelijk is vol te houden. Ze zijn verkrijgbaar in 6 lekkere smaken: aardbei, banaan, bosbessen, cappuccino, chocolade en vanille. AVI-SLANK groene thee Lukt… Read more »

Pressopants & DRAIN gel

Geplaatst door & opgeslagen onder Occasions.

DE BESTE COMBINATIE VOOR OPTIMAAL RESULTAAT AROSHA PRESSOPANTS: microstimulatie stimulatie metabolisme microstimulatie stimulatie metabolisme vermindering cellulite vermindering omvang huidversteviging Eindelijk het product dat elke vrouw wenst: de pressopants van Arosha is een comfortabele legging die helpt om het lichaams-silhouet moeiteloos te verbeteren. De legging van Arosha is een noviteit die mode en technologie combineert dankzij… Read more »

Rejuve, Tripolar Radio Frequentie slechts € 2.500

Geplaatst door & opgeslagen onder Occasions.

Tripolar RF Technologie: voor huidversteviging en cellulitevermindering zonder pijn Derde generatie RF technologie, unieke innovatieve tripolaire radiofrequente energie Veilig: minder vermogen nodig door tripolaire techniek (betere verdeling van de stroom) Geen koeling van de huid en van kop Gelijktijdig oppervlakkig en diep verwarmen van het weefsel (efficiëntie) Efficiëntie bij cellulite behandelingen Geen verbruiksmateriaal, laagste kost… Read more »

Proslimelt cavitatie apparatuur

Geplaatst door & opgeslagen onder Occasions.

De Proslimelt is een zeer geavanceerd apparaat met laag frequent ultra geluid technologie speciaal voor het lokaal verwijderen van vetcellen Power: 3 watt / cm2 Frequentie: 30 kHz – 70 kHz Sweep time 3”- 30” (de tijd die het apparaat nodig heeft om van 30 kHz naar 70 kHz te gaan) Variabele parameters: Behandeltijd Power… Read more »