CRYO – RF apparatuur

Geplaatst door & opgeslagen onder Occasions.

CRYO en Radiofrequentie therapie Demo model De ICE wrap RF is vergelijkbaar met de CRYO21. Voordeel van de ICE wrap RF apparatuur is dat deze ook de optie van Radiofrequentie heeft en beschikt over 3 behandelkoppen. 2 behandelkoppen voor het lichaam en 1 voor het gelaat.   De apparatuur wordt voor het volgende ingezet: Vet… Read more »

Elektrostimulatie EMS apparaat

Geplaatst door & opgeslagen onder Occasions.

Elektrostimulatie Cellustim Demo model De Cellustim is vergelijkbaar met bijvoorbeeld Bodysculpting. De Cellustim is een afslanksysteem met 8 verschillende programma’s voor algeheel afslanken, behandelen van cellulitis, vetophogingen, huidversteviging, lymfedrainage en meer. het is mogelijk om een individueel programma samen te stellen om zo tot het gewenste resultaat te komen. In plaats van uren naar de sportschool doet… Read more »

Rejuve, Tripolar Radio Frequentie slechts VERKOCHT!

Geplaatst door & opgeslagen onder Occasions.

Tripolar RF Technologie: voor huidversteviging en cellulitevermindering zonder pijn Derde generatie RF technologie, unieke innovatieve tripolaire radiofrequente energie Veilig: minder vermogen nodig door tripolaire techniek (betere verdeling van de stroom) Geen koeling van de huid en van kop Gelijktijdig oppervlakkig en diep verwarmen van het weefsel (efficiëntie) Efficiëntie bij cellulite behandelingen Geen verbruiksmateriaal, laagste kost… Read more »

Proslimelt cavitatie apparatuur

Geplaatst door & opgeslagen onder Occasions.

De Proslimelt is een zeer geavanceerd apparaat met laag frequent ultra geluid technologie speciaal voor het lokaal verwijderen van vet. Deze techniek maakt het mogelijk om op een volledig pijnloze manier vet te verwijderen d.m.v. geluidsgolven, waarna het vet op een natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd. Het effect is dat vet definitief weg… Read more »